email:  cores.impex@gmail.com

telefon: +40 722 633 275/  +40 744 667 717

adresa: Bucuresti, sector 1


CORES IMPEX SRL - expertize tehnice si proiecte structura de rezistenta in domeniul constructiilor

- expertize tehnice constructii civile, industriale si agricole

- servicii complete de proiectare structurala,  constructii civile si industriale (cladiri de birouri, blocuri, locuinte unifamiliale, hale industriale)

- asiguram documentatie completa pentru faza de proiectare DTAC (Documentatie pentru obtinerea autorizatiei de construire) si DE (Detalii executie)

- verificare proiecte tehnice

- consultanta tehnica antreprenori si investitori.

EXPERTIZE TEHNICE

Expertize tehnice pentru determinarea gradului de asigurare la actiunile seismice sau la interventiile locale asupra constructiei in vederea reamenajarii.

Expertize de alipire la calcan vecin.

Expertize tehnice de determinarea calitatii lucrarilor executate.

Expertize de dezafectare cu solutii pentru protejarea vecinatatilor.

Expertiza tehnica pentru extindere - mansardare /supraetajare 

Expertiza tehnica pentru modificari interioare ( apartament , casa, bloc, magazine, etc. )

 Expertiza tehnica pentru consolidare

Expertiza tehnica pentru demolare

Expertiza tehnica pentru intrare in legalitate

Expertiza tehnica pentru intocmirea cartii tehnice a constructiei

Expertiza tehnica schimbare functiune

Calculele de structura pentru stabilirea gradului de asigurare seismica se fac conform Normativului P100/2006 modificat cu Eurocod 2, SR EN 1992-1-1 Proiectarea Structurilor din beton

PROIECTARE STRUCTURA REZISTENTA

Realizam servicii complete de proiectare structuri din beton armat, metal si zidarie , precum si documentatia necesara in faza de proiectare DTAC si DE

- proiecte de consolidare structuri existente in vederea reamenajerii si supraetajarii

- proiectare fundatii izolate, pe talpi continue, radier sau piloti

- proiectare geotehnica

- proiecte de incinta, din piloti, sau pereti mulati.

La baza proiectarii structurale se foloseste un sistem performant de calcul integrat , pornindu-se de la modelarea si analiza structurala. Clientii au acces la vederi spatiale ale structurii, vederi suplimentare pentru situatii specifice cum ar fi detalii de ancoraj ale stalpilor in fundatii sau detalii de prindere a stalpilor de placa de baza.

VERIFICARE PROIECTE

Oferim servicii de verificare proiecte de rezistenta. Verificatorii de proiecte sunt membri atestati  M.D.R.A.P. cerinta A1, A2

Compania a fost fondata in 1994. Alcatuita dintr-o echipa de ingineri cu experienta vasta in domeniul proiectarii structurale compania ofera o gama completa de servicii in domeniul de activitate. Oferim servicii de proiectare de structuri de rezistenta atat pentru constructii civile cat si pentru constructii industriale, atat pentru cladiri de birouri cat si pentru locuinte unfamiliale. In desfasurarea activitatii noastre aplicam normativele, standarde si reglementari in vigoare, folosim programe de calcul structural avansate AXIS. pentru efectuarea analizei statice, dinamice si seismice, in regim liniar si neliniar a structurii si programe de desen AUTOCAD . Calculul spatial al structurii este executat conform Cod de Proiectare P100/2006 aliniate la cerintele europene EUROCOD pentru a oferi o solutie economica si sigura.